lunes, 9 de febrero de 2009

m'acomiade

Fa un temps que Hèrcules està un poc apagat i és que aquest curs ha estat ben diferent al passat. S'aproximen examens d'oposicions i enguany encara semblen més difícils que les anteriors. Les previsions de places per a llatí i grec ( 5 i 5) no semblen massa propícies. Contant que l'any passat de 10 sols se n'entregaren 6, cal pensar que són la xavalla que, en el millor dels casos s'entregarà completa. Així és que el destí que ens auguren per aquesta nova convocatòria no és molt millor que la passada. Siga com siga, haurem de preparar-nos una mica.

Aprofite aquest post en primer lloc per acomiadar-me: quan tenim el cap en molts llocs, algun s'ha de ressentir i eixe ha estat el pobre blog. Promet tornar a reprendre'l, quan? no ho sé.

Seguiré fent una ullada pels treballs de tots, hi ha de molt bons a Chiron.

En segon lloc, deixar el link d'un concurs de literatura que finalitza el 16 de Febrer. Un poc tard, ho sé, però els bons escriptors sempre tenen alguna feina feta i assolida al calaix. Es demanen relats amb temàtica mitològica, preferentment llatina i grega. Així que, donant les gràcies a Carles V dels Blogs de la Safor per la referència, m'acomiade de la blogosfera per una estoneta.




A reveure