lunes, 9 de febrero de 2009

m'acomiade

Fa un temps que Hèrcules està un poc apagat i és que aquest curs ha estat ben diferent al passat. S'aproximen examens d'oposicions i enguany encara semblen més difícils que les anteriors. Les previsions de places per a llatí i grec ( 5 i 5) no semblen massa propícies. Contant que l'any passat de 10 sols se n'entregaren 6, cal pensar que són la xavalla que, en el millor dels casos s'entregarà completa. Així és que el destí que ens auguren per aquesta nova convocatòria no és molt millor que la passada. Siga com siga, haurem de preparar-nos una mica.

Aprofite aquest post en primer lloc per acomiadar-me: quan tenim el cap en molts llocs, algun s'ha de ressentir i eixe ha estat el pobre blog. Promet tornar a reprendre'l, quan? no ho sé.

Seguiré fent una ullada pels treballs de tots, hi ha de molt bons a Chiron.

En segon lloc, deixar el link d'un concurs de literatura que finalitza el 16 de Febrer. Un poc tard, ho sé, però els bons escriptors sempre tenen alguna feina feta i assolida al calaix. Es demanen relats amb temàtica mitològica, preferentment llatina i grega. Així que, donant les gràcies a Carles V dels Blogs de la Safor per la referència, m'acomiade de la blogosfera per una estoneta.




A reveure






13 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Hasta después de las opos, te esperamos de vuelta para que nos cuentes donde te destinan. Mucha suerte y muchos ánimos.

santi dijo...

Costa una miqueta dur endavant moltes coses, certament.Ens manté vius, però de tant en tant ens esgota.
Que descanses doncs una temporadeta al costat de la platja. Però no tardes massa en tornar.

Sort amb les opos. Si necessites alguna ajuda...
Oscula

sunny molina dijo...

Moltes gràcies als dos per l'ànim. Ja sabem tots quantes coses han de confluir per aconseguir una plaça. Seguirem en l'empeny.

domingo dijo...

Sé que sólo es un "Hasta luego". Lo importante es que este año tengas la suerte que te faltó el año pasado y apruebes. Mucho ánimo, Sunny, y,como dice Santi, si te podemos ayudar en algo,ahí estaremos. Molts besets!

sunny molina dijo...

Muchas gracias por los ánimos: se intentará!!
Volveré para contaros cómo ha ido la Odisea. Besos

sergi dijo...

Molta sort!
I espere seguir llegint-te després d'haver aprovat.
;-)

sunny molina dijo...

Moltes gracietes Sergi. Seguiràs llegint-me encara que no aprove, això segur. Salutem tibi

Anónimo dijo...

Hola Sunny, guapa
Ya veo que ahora estás inmersa en el trabajo y las oposiciones. Verás como este año es tuya, estoy convencida y te enviaré a Atenea para que te cuide.
Te envío este mensaje porque te he pasado un meme, tal y como verás en mi blog http://elenegp.wordpress.com/
Es por todo lo de las optativas, así que ¡te paso el testigo!No te llevará mucho tiempo. Y como dicen los compañeros, si se te puede ayudar en algo...sólo has de decirlo
Un abrazo y mucha suerte
Elena

sunny molina dijo...

Hola Elena! Gracias por pensar en Hércules para el meme. Sigo paso a paso la situación de las optativas: realmente nos interesa a todos. Envié desde el primer momento las cartas a los distintos sindicatos. Discúlpame si no continúo la cadena, parece que el post ya se ha extendido por Chiron. Seguimos en contacto para cualquier novedad.

domingo dijo...

Vinga Sunny, deixa d'estudiar un ratet i pren-te una llimonà fresqueta, que et convide.Te l'he deixada al meu blog.Espere que tot vaja bé. Molt ànims i b7s.

sunny molina dijo...

Gràcies per la invitació Domingo. Et promet que en qualsevol moment faig el meme. He decidit relaxar-me un poc, qué siga allò que els déus vulguen: amb 5 places serà tot una sangria. Records sincers.

jcatala dijo...

En un diàleg de Llucià, Caront deia que no podia admetre a tota la gent que volia pujar, perquè no hi cabien tots -
μικρὸν μὲν ἡμῖν τὸ σκαφίδιον.

A la vida real el camí també sembla estret però sabràs fer-li front amb la il.lusió i la preparacío didàctica que et caracteritzen.

Una abraçada.

sunny molina dijo...

Els seleccionats seran els afortunats, i és clar que no tots cabem en aquella nau: intentarem comprar un ticket. Algun dia ho celebrarem!
Gràcies per tant d'ànim Pepe.