martes, 22 de diciembre de 2009

Visita a la DOMUS BAEBIA SAGUNTINA

Per acabar el trimestre amb bon gust vam fer ahir, dilluns 21 de decembre, una visita a la DOMUS BAEBIA. Ja teníem ganetes de veure i viure in situ tot el treball que porten endavant amb tanta laboriositat Charo, Amparo i Salva. Quina meravella i quina dedicació!

Vam participar en els tallers d'indumentària romana i d'higiene i cosmètica. No tinc paraules per descriure la quantitat de material que hi ha arreu de les aules i la il.lusió amb que treballen Amparo i Charo. Els alumnes tornen a casa meravellats amb tot el que han vist allí. Ens hem traslladat a Roma per unes hores.

Sé que els alumnes es podrien haver portat millor, però estic segura de que així i tot, han deprés moltíssim. Donar des d'ací les gràcies a Charo i Amparo per haver tingut més paciència de l'acostumada amb nosaltres.

I què millor que deixar-vos les images del matí que passarem allí per donar testimoni de tot i quant vam fer i ens va deixar bocabadats.

L'enhorabona a les dos pel vostre treball, feu una tasca excel.lent (fem extensiu el nostre agraiment a Salva Muñoz, qui no vam tindre la sort de veure per allí)

A més, desitjar-vos a tots quants passeu pel blog, encara que siga de tant en tant, unes bones festes de Nadal. Ens retrobem en 2010.

( cliqueu la image per veure les fotos )


7 comentarios:

DOMUS BAEBIA dijo...

Des de La Domus Baebia us donem les gràcies per la vostra visita i us desitgem Bon Nadal.
Us esperem altra vegada. Records a tots

Salutacions

Alba Boscà dijo...

Sunny!!

Ai mare si em vaig riure!!jaja
no tornaré a eixir a un taller de pintar-se, jjajaj!
pero em vaig riure un muntó!!
jeje

adeu!!
I bon nadal!

sunny molina dijo...

Alba, ens ho vam passar bé, i vam aprendre moltes cosetes...sentir-se com una romana...sols ho vas saber tu, jejejeje et vas posar en la seua pell!!!

Bon Nadal a tu i tota la teua família!

jcatala dijo...

He passat pel teu blog i he vist la cima del Benicadell tot nevat. Feliç Nadal, Suny.

sunny molina dijo...

La primera vegada que veig de tan propet la neu...quina gelor i quin tremolor!!jejej
Bon Nadal a tu, Pepe, i a tots els teus!

Aracne dijo...

Hola, Sunny. Sóc Gloria (també ex de Colinas) Tere m'havia parlat molt del teu blog, però encara no sabia ni el que era. Com que ara me n'he pujat al carro de les TIC, vaig posant-me al dia. Sort! Per cert, crec que coneixes a jcatala: dóna-li les gràcies de la meua part per lo de escriure en grec (ja he trobat una manera molt més simple que la que em va dir. Gràcies)Que rotllera, no?

sunny molina dijo...

Hola Gloria!
M'alegre que fasses una visiteta a Hèrcules encara que he de dir-te que estem un poc decaiguts...diuen que el terme mig de durada d'un blog és un any...jo ja em porte 3...però enguany m'he adonat que els alumnes són una part important del treball i si ells no "xuten" el blog s'estanca...Espere que tingues molta sort en açò de les TICS, són molt xulis...mantindres és el complicat!!
Salutem plurimam