jueves, 31 de marzo de 2011

VIATGE A TARRACO


Ja no ens queden massa dies per anar a Tarragona. Eixirem de l'institut a les 6.00h del matí del dia 12 d'abril (no s'adormiu per favor!), tenim unes quantes horetes d'autobús per davant. Farem una parada a mig camí.

Una vegada allí, anirem directament a l'auditori on veurem l'obra de teatre Antígona ( imagine que molts ja s'haure llegit el llibret ) que comença a les 12.00h. Us recorde que dins del recinte no es pot menjar ni beure, així que l'esmorzar l'heu de fer abans d'entrar a veure la representació.

HEU D'ENTREGAR-NOS, A ANNA I A MI LES AUTORITZACIONS DELS VOSTRES PARES.

Sabeu que hem elaborat un dossier perquè el porteu damunt i aneu completant-lo a mesura que fem les visites als diferents espais.

També l'han de completar aquells alumnes que no venen al viatge; me l'han d'entregar per a poder avaluar-lo: la recerca per a ells, evidentment, no serà in situ, però podreu trobar un munt d'informació sobre Tarraco a la xarxa.


Aquest quadern, ha sigut el resultat d'un conjunt d'imatges de la xarxa i exercicis del Camp d'Aprenentatge de la ciutat de Tarragona, als membres del qual els donem les gràcies per compartir de manera altruïsta tot el material que tenen a la xarxa. Els hem ordenat i organitzat seguint les pautes que marquen el nostre itinerari a Tarragona. Cap de les imatges que hi apareixen són nostres, però prometem pujar totes les que ens fem allí, passant-ho d'allò més bé.

Cliqueu per baixar el pdf:


*imatge de calafellvalo en Flickr

1 comentario:

Romanorum Vita dijo...

Hola!

Com és evident per la temàtica del vostre blog, esteu interessats en la cultura i la història de l''Imperi romà al nostre país.

Per això, i en ocasió de la XIII edició del Festival Tarraco Viva i de la inauguració de l'exposició Romanorum Vita a Tarragona, us volem donar aquest projecte de divulgació històrica de l'Obra Social "la Caixa"

Romanorum Vita permet conèixer la vida quotidiana dels habitants d’una ciutat de l’Imperi Romà en època Imperial (s. I d. C). a través d'una exposició itinerant que et convida a passejar per un carrer i visitar una domus. L’exposició us situarà a l’any 79 d. C, en plena època Imperial i poc abans de la destrucció de Pompeia. Escenografies, projeccions audiovisuals i textos informatius es complementen amb elements sonors i fins i tot olors, creant una experiència innovadora.

Però Romanorum Vita no s'acaba en l'exposició, que també podeu visitar virtualment (http://multimedia.lacaixa.es/lacaixa/ondemand/obrasocial/interactivo/romanorumvita/cat/visita_virtual.htm).

Al nostre blog (http://www.romanorumvita.com/?lang=ca) podeu trobar les darrers noticies del projecte, i participar creant audioguies, penjant fotografies de jaciments romans d'Espanya al nostre grup del Flickr (http://www.flickr.com/groups/romanorumvita/) i fent comentaris al nostre blog.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra participació, i també que féssiu difusió del nostre projecte.

Si aneu a Tarragona els propers dies aprofitant Tarraco Viva, us convidem a penjar o fer-nos arribar les vostres fotografies, vídeos i àudios de la Tarragona Romana i del Festival.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Ens veiem a Romanorum Vita i a Tarraco Viva!

Romanorum Vita
http://www.romanorumvita.com
info@romanorumvita.com
Obra Social "la Caixa"