miércoles, 17 de diciembre de 2008

BON NADAL A TOTS

Aquestos matins entrem a les aules escoltant la melodia d'una nadalenca; símptoma de que en breu tots estem menjant torrons i polvorons. Una entra a fer les classes amb altre caràcter, tots esperem les vacances amb necessitat: uns per descansar, altres, normalment els alumnes, per passar-ho bé. En el meu cas, he de frenar un poc i veure tots els canvis que he fet, per a bé o per a mal, hi ha molts.

I encara que tenim divuit dies de descans per pensar en el que podríem haver fet i no hem fet, en el que hem fet i no devíem, en allò que farem al tornar de vacances...(crec que em toca deixar ja els barracons i tindre ja un centre com cal: "así sea") puc dir, a hores d'ara que fem un balanç molt positiu.

Aprofite aquest post per desitjar-vos a tots i totes molt bones festes. Relaxeu-se, descanseu, passeu-ho d'allò més bé amb els amics i famílies. Feu cura amb els dolços, que després...passa el que passa. Espere que de nou ens retrobem tots a la xàrcia.

Us deixe el treball de les alumnes de 3ESO de Cultura Clàssica i de Llatí de 4t.

Com veureu les artistes de CUC han elaborat uns murals meravellosos: l'alfabet grec i les Muses (modernitzades, no? Palmira). Han creat també un joc de cartes per tal de recordar les lletres gregues.

Pel que fa a les alumnes de Llatí, han representat els diàlegs del llibre de Santillana a classe ( Rosa està la teua "toma falsa") ahí les teniu. A més, aquestos últims dies de classe, hem portat endavant el taller que Salva Muñoz ens va fer als profes en Sagunt. Hem fet els càlams, hem comprat papir i tinta xinesa, i aquest és el resultat. Crec que els ha agradat molt, de fet és el dia que més concentrades han estat fent la feina. Molt bé, seguirem treballant així.


BON NADAL A TOTES I TOTS, COMPANYS, AMICS, ALUMNES, PROFES, PARES I MARES.



Clicant la imatge trobareu l'àlbum de fotografies


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Un àlbum nadalenc original on es veu el teu treball sempre ben enllestit, propi d'una jove professional plena d'il.lusió.
Bon Nadal.

sunny molina dijo...

Vaig intentar refer el que ens va preparar Salva Muñoz a sagunt; realment pareix que els va agradar.desitge que passes també unes festes harmonioses amb la companyia de tots els teus.
Feliç any a tota la família. Besaetes