miércoles, 8 de abril de 2009

LUDI ROMANI IN OLIVA

Hui ha estat el darrer dia de classe abans de passar unes setmanetes de descans. Al centre s'han organitzat diferents tallers perque els alumnes fruiren amb activitats lúdiques; uns han pintat ous de Pasqua, altres s'han trencat el cap amb els jocs de lògica, uns altres s'han divertit cantant al karaoke i com no fent esports...futbol, basket...Nosaltres, des del departament de clàssiques hem dut a terme el taller del LUDI ROMANI. Els ho devíem als alumnes des que vam saber que no podríem fer cap taller a Sagunt divendres passat; i gràcies als quaderns de Ludere i discere que podem trobar a la pàgina web de http://www.culturaclasica.net/ hem elaborat uns jocs ben bonics.
Durant uns dies les alumnes de Cultura Clàssica han estat preparant els materials, han fet els cartells per tal d'ensenyar les normes dels ludi als companys i s'han plenat de fang fins les celles...Les alumnes de Llatí de 4t ens han fet la visita per tal de fer unes partidetes i passar una estoneta divertida. Pareix que els ha agradat o almenys això demostren les seues caretes. Ací vos les deixe.
Passeu unes bones Pasqües de descans i també de diversió.


11 comentarios:

Fernando Lillo dijo...

Estupendos juegos. Aquí tienes unas cuantas ideas para ampliar el catálogo de juegos.
http://fernandolillo.blogspot.com/search?q=juegos+romanos

sunny molina dijo...

Muchas gracias por tu comentario. De hecho compré tu libro LUDUS de Áurea Clásicos para tener un conocimiento más amplio de los juegos romanos. Gracias por tu labor. Saludos

Anónimo dijo...

Sunny!!

N'hi ha que montar algo divertit pa fi de curs i les fotos de tot el curs t'he les demanarem perquè anem a fer un montatge de tots els de quart de tota la educació secundària!BESETS!!!

P.D. estic fent lo del vocabulari...¬¬ jajaja


Sóc Mar!

sunny molina dijo...

MOlt bé Mar. Tindreu les fotos de les activitats que hem fet. Ja parlem a classe. Cuidaet amb les faltes d'ortografia.

Besets!

Anónimo dijo...

Hola Sunny.
En la excursión nos lo pasamos muy bien,y a mi personalmente,Edipo Rey me gustó.Tenemos que volver a Sagunto.
Aunque esperemos que la próxima sea mucho mejor.
Un Beso *

PD:Las fotos han salido muy divertidas.

:)


Soy Serena.

sunny molina dijo...

M'alegra que s'ho passareu bé a Sagunt. Per a mi va estar un plaer acompanyar-vos. L'any que ve segur que torneu.

Besets Serena

jcatala dijo...

Sempre aprecie les teues bones intencions i el teu saber com fer en classe, mantenint l'alumne interessat. Molt bé, Suny!

sunny molina dijo...

Gràcies, Pepe, per les teues paraules sempre d'ànim!
Tinc un bon mirall de referent!!Besaetes

Gregori Royo dijo...

sunny, sóc mestre de llatí del institut de vilallonga, però visc a oliva. Estic interessat a fer els jocs romans que heu fet a Oliva, doncs anem a sagunt, però no ens hi podem quedar per la vesprada i no fem cap taller, obra i gràcies. Acabe d'obrir un blog i he publicat un mètode de llatí que m'agradaria conegueres. Estic a metodedellati.blogspot.com i t'he posat com a enllaç
Gregori

sunny molina dijo...

Et conec de la teua etapa etapa al MAría Enríquez de GAndia, no vas ser el meu profe però quasi...ens ho passarem d'allò més bé fent el taller. Vaig al teu enllaç.
Gràcies per la visita

sunny molina dijo...

No puc entrar al teu blog, segurament hi ha algun error en l' adreça. Buscaré la referència del llibre que vaig utilitzar i ho comentem. T'agrairia em donares la URL del blog de nou o algun correu electrònic per poder comentar el que ferem a Oliva en els Ludi.

Salutem maximam