viernes, 15 de mayo de 2009

visita al MARQ

Hui hem agafat les motxilles i hem anat cap Alacant per tal de fer-li una visiteta al famós Discòbol. Teníem grans expectatives i els profes, encara que no ho havíem manifestat, estavem un poc asustats per si l'exposició no ens oferia tot allò que en un principi prometia. Inmillorable, esplèndida! No diré molt més perque ja són molts els blogs dels companys que parlen de " La belleza del cuerpo " i seria repetir-me. Sols em resta animar-vos a que dediqueu un dia al MARQ, no us decebrà, això segur. Jo tornaré, m'he quedat amb gana de més, i l'exposició dóna per a molt. Amb més tranquil.litat i sosegament tornaré a admirar el Discòbol i moltes altres escultures gregues que descansen a les sales del museu. Al slide teniu uns xicotets exemples.

Els alumnes han ixit encandilats, uns més que altres, això sempre passa. He vist les meues alumnes de Cultura Clàssica d'allò més entretingudes amb les explicacions, intentant traslladar la lliçò que férem a classe d'art a aquelles peces que tenien al front.

Sé que les alumnes de 4ESO de llatí s'han quedat amb gana de saber més coses, d'anar-hi amb un poc més d'informació de la que portaven, però ja sabeu que a classe no tot es pot donar.

Així i tot, deixeu-me que dedique aquest post a les meues dues alumnes del Col.legi Sant Josep de la Muntanya: Sara i Esther. Fer una activitat extraescolar a estes altures de 2 de Batxiller és un poc perillós però elles mateixes sabien que esta ocasió no es podia perdre. I com que el curs s'acaba, el selectiu el tenim ahí mateix, aprofite aquestes paraules per donar-los ànims per dur endavant la recta final. Esperem que tot vaja bé.


Aneu al MARQ!

6 comentarios:

jcatalà dijo...

Amb eixe interés i la il.lusió que et són propis, tenies l'excursió guanyada. Excel.lent, Suny. Ànim sempre en tot.
Τοῦτο δῆτα τὸ κάλλος.

sunny molina dijo...

Moltes gràcies per les teues paraules sempre d'ànim i dedicació!
Sempre atent a tots.
Besaetes grans profe!

sara dijo...

Hola Sunny! Qué tal? Gracias por dedicarnos el post, nos gustó mucho la visita al Marq y sí, una cosa así no nos la podíamos perder (=
Bueno, espero que podamos ir a muchas más excursiones así. Nos vemos mañana¡¡ =p

Esther dijo...

buenas sunny!!
bo ací tens el teu comentariet, molt bonica la dedicació que ens has dedicat, ens ha agradat molt la foto!
sols dirte que per desgracia no obtindras el pernil de 5 J sino lo siguiente! jajaja
la excursió va estar molt interesant, i va vindre prou bé desconectar de la rutina de tots els dies.

esperem que al final tot ixca el millor possible i que pasem un estiu agust per l'amor de deu! jajajaj

gracies i torna'ns a portar més voltes!

Antonio Parra dijo...

Hola Sunny, sabía que te iba a encantar, es una verdadera maravilla. Yo también me quedé con ganas de más, así que también repetiré e intentaré acercarme de nuevo.
Un fuerte abrazo, y nos vemos pronto.

sunny molina dijo...

Sara i Esther, espere que a la fi tot ixca com esperem. Podríem haver treballat més, però...

La millor recompensa per a un profe és que els seus alumnes aproven, com a mínim, si no és que traguen bones notes, al selectiu. Així que deixem el pernil per al sopar i ens encomanem als déus de l'Olimp.

Antonio, la exposición me encantó, no sé si tendré tiempo de volver por ahora, pero seguro que de aquí a octubre vuelvo. Nos vemos prontito, prontito. Un abrazote