domingo, 9 de noviembre de 2008

VI Jornades de Cultura Clàssica a Sagunt

Hui, ja en són uns quants blogs que fan referència a les Jornades de Sagunt. No cal afegir més paraules a les que Ana Ovando i d'altres ja han mencionat.

Tan sols dir que passar un dia tots junts, entre rialles, conferències, tallers i xarrades és tot un deliri. Era hora de conéixer amics virtuals, veritat Domingo? i retrobar-ne uns quants de l'any passat; em va alegrar molt veure a Vicenta, Merche, María Moreno, Antonio Parra, encara que també en vaig tirar a faltar uns quants.

El precipitat final de la conferència de Salva ens va deixar la mel en la boca perque puga reprendre-la un altre dia.

La presentació de la Domus Baebia va estar genial: segur que som ja molts els profes que hem fet una miradeta al seu blog per tal d'inscriure als nostres alumnes. Els qui no ho han fet, ací teniu el link, clicant la imatge.

Desitge que aquest projecte siga d'allò més enriquidor. Sé de bona mà que els estudiants s'ho passen molt bé. Espere que tots els talleristes disfruteu tant com ells. Segur que sí.


Tan sols puc oferir-vos imatges del taller de Salva et discipula: graffiti pompeiani, de la resta en teniu una bona remesa a Voces Griegas.

Des d'ací agrair tot eixe entusiasme que Salva transmet per la cultura de la cal-ligrafia, l'escriptura i tot el que envolta el món de les lletres escrites. Gràcies per tot.


I per baixar el dinar, un petit tour per Sagunt, teatre i castell, carrers i ermites.

Fins l'any que ve!


Ací teniu unes quantes imatges:

8 comentarios:

DOMUS BAEBIA dijo...

Hola Sunny.
Muchas gracias por tu amable comentario sobre la Domus Baebia. Esperamos verte pronto en el Aula.

Saludos

Charo y Amparo

sunny molina dijo...

Gracias a vosotras por sacar la cultura clásica de las aulas de los centros y acercarla a nuestros alumnos de forma tan lúdica y didáctica. No dudo que va a ser un éxito absoluto.
Nos vemos de nuevo en Sagunto

santi dijo...

Una cita imprescindible, realment.
No et vaig veure! On te ficares?
Salutem

sunny molina dijo...

Hola Santi!

De nou unes Jornades molt interessants. Vaig estar a "quasi" totes les conferències i al taller de Salva. No vaig veure a Susana tampoc per cap lloc. Estes amistats virtuals!!!

Segur que també ho passares de meravella!

Salutem plurimam

María Moreno dijo...

¡Hola Sunny!, sin duda una cita que no hay que perderse. A Antonio y a mí nos gustó verte por allí entre conferencia y conferencia, pero la verdad me hubiera gustado haber charlado un poco más contigo, en fin, lo importante es que se sigan haciendo más cosas como éstas. Besos. Salutem plurimam.

sunny molina dijo...

Hola guapísima!
Me alegra siempre veros; para las próximas acordaremos el taller: creo que os he visto "danzando" por alguna foto!!

Por ahora seguimos en la blogosfera!

Besotes xuli!

Carlos V dijo...

Hola Sunny, felicitats pel blog, jo tambè vaig asistir al curset de gandia i la arqueologia. Soc el moderador d'un blog anomenat Els Blogs de La Safor, que té com a fi posar en contacte a tot el mon blogaire de la comarca. Aixi que afegirem el teu blog al nostre directori, t agririem que afegires el nostre enllaç. una cordial salutacio. www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

sunny molina dijo...

Això està fet. Una llàstima no poder associar-te amb un rostre...el curs d'arqueologia una meravella. Seguim a la blogosfera.
Salutem plurimam