martes, 8 de septiembre de 2009

SETEMBRE

Després d’uns quants dies de vacances és hora de tornar a enfrontar-se amb els deures als instituts.

Abans d’arribar fins ací, hem passat per unes opos de les quals ni tan sols vaig fer menció en el seu dia : tornar a aprovar sense obtenir plaça ja comença a fer fàstig, més quan no ens aporta cap recompensa ni tan sols a la borsa. Seguirem intentant-ho, encara que pel que pareix sols ens queda "fer-nos grans" per aconseguir algun que altre mèrit més.
Així i tot, i segons com està el mercat laboral arreu del món, hem d’estar contents de poder treballar en allò que més ens agrada.

Deixe enrere també dos mesos d’estiu de classes d’ajuda a l’Acadèmia de la Platja de Gandia Nota 10. Desitge que tots els alumnes hagen eixit victoriosos en els exàmens de recuperació. Espere prompte els vostres correus donant bones notícies.

Des d’aquest 15 de setembre ens vorem a l’IES. Les Foies de Benigànim, on segur que hi trobe companys tan meravellosos com els que deixe a Oliva. Compartiré departament amb Ana Requena amb qui pense establir una bona amistat: això segur!

Canvie la mar pel secà i els cítrics pel raïm però tot escenari serà profitós per tal d’invocar els déus pregant un bon curs per tots.







4 comentarios:

domingo dijo...

M'alegra molt tornar a llegir-te, Sunny. Espere que hages descansat aquest estiu i que tingues molta sort en el teu nou destí. De segur que els beniganins te tracten molt bé. Besets

sunny molina dijo...

Tornem a incorporar-nos poc a poc. Podríem haver descansat més però no ens queixarem! Espere que aquest nou curs siga més profitós encara que el passat.Gràcies pel comentari Domingo!Records

Tere Chacón dijo...

Hola! Em diuen Tere Chacón. Som companyes de viatge en açò de fer classe ací i allà. Seguix el teu blog des que l'any passat vaig fer el curset amb Sergi Ferrús, ja que ens aconsellà fer una ullaeta als creats l'edició del curs anterior i ens va recomanar visitar el teu.
T'escric per demanar-te permís per enllaçar "Els Treballs" amb el meu blog elvuelodepegaso.blogspot.com. També pots trobar-me a matissosclassics.blogspot.com (el bloc del Ies Henri Matisse de Paterna, on estic enguany).
Espere la teua resposta.
Encantada de "parlar" amb tu.
VALE!

sunny molina dijo...

Hola Tere! Això no cal ni preguntar-ho; la gràcia i l'eficàcia de tota esta tecnologia és que treballem per a tots. Clar que pots fer un enllaç!!

Seguir, doncs, treballant al teu blog després d'un curs sencer és una meravella. Ara mateix faig una ullada a la teua feina cibernètica.
Seguim retrobant-nos per la xàrcia.

Salutem maximam!