lunes, 20 de octubre de 2008

Les Muses

Com que pareix que teniu la intenció de conéixer un poc més la història de les Muses, ací us deixe un vídeo de youtube perque vos il.lustre. Hem d'agrair-li la feina a Anna de Pablo, Noelia Sardà i Aroa Pitarch de 1er de Batxiller: la composició està molt completa i molt ben ambientada musicalment. Segurament amb este material tindreu més que suficient per dur endavant el mural amb els noms i els atributs de cadascuna de les 9 Muses.


4 comentarios:

Pal dijo...

Hola Sunny, soy Pal
¿como estás?
Bueno que por fin me he podido pasar por el blog, es muy cuco e educativo hahaha.
Bueno que me voy besitos bye

sunny molina dijo...

Hola Palmira! m'alegra trobar-te també per ací. Veig que escrius en castellà per tal de no fer faltes d'ortografia: eixe és el tracte, no? doncs bé, encara s'han escapat dos errades. Anem millorant. Ja tinc molta gana de veure els vostres murals de les Muses, de ben segur que estan molt xulis. Adéu guapa!

Ángela dijo...

Hola Sunny, sóc Ángela el curs passat vam coincidir en el curs de clásicos virtuales. M' ha fet molta il·lusió veure el treball d' una alumna meua ,Anna(les altres dues eren comparsa) al teu blog. És molt bó.ra estic fent un curs amb Sergi, a veure si aconsegeixo aprendre tant com tu ja saps.
Besets

sunny molina dijo...

Hola Àngela!
Amb profes com tu és normal que els alumnes elaboren treballs com aquests.
Realment açò de Chiron ens apropa! Jo també vaig fer el curset amb Sergi l'any passat. Segur que vosaltres també us ho passeu molt bé.
Seguim trobant-nos per la xarxa. Gracietes per la visita.